Duurzaam wonen in een gezellige wijk dichtbij het centrum van Sneek

Heerlijk wonen aan het water in een zeer comfortabele, energiezuinige nieuwbouwwoning, op een steenworp afstand van de Friese Meren.

Waterwoningen

Wonen aan het water in Sneek

Altijd al graag aan het water willen wonen? Dan is dit je kans! Het water tussen de rondweg van Sneek en Het Perk, genaamd ‘De Slûpfeart’, vormt de verbinding tussen de Geau en de Woudvaart. Vanaf hier is het gehele Friese merengebied snel en gemakkelijk bereikbaar. Iedere woning beschikt over een eigen aanlegsteiger, dus leg je sloep maar aan!

Bekijk woningaanbod

Duurzaam

Volgens de laatste duurzaamheidseisen gebouwd

De waterwoningen zijn uitstekend geïsoleerd en worden volgens de laatste duurzaamheidseisen (BENG) gebouwd. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Ben je benieuwd naar de energiebesparing ten opzichte van je huidige woning? Vul dan de energiecalculator in en kom erachter hoeveel energie jij gaat besparen.

Energiecalculator

De woningen

24 ritmisch geschakelde waterwoningen

Elke woning beschikt standaard over twee parkeerplaatsen en een eigen (fietsen)berging. De indeling is erg praktisch, vooral wegens de mooi hoog opgetrokken gevels! De woonkamer is bijna zeven meter breed met grote glaspuien wat zorgt voor prachtige lichtinval. Het aangrenzende vlonderterras ligt pal op het zuiden.

Bekijk waterwoningen

Lemmerweg-west

Op loopafstand van het centrum

Op Het Perk in Sneek liggen plannen om in totaal 116 woningen en appartementen te realiseren. Het gaat om 64 rijwoningen (Perkwoningen) en 24 rijwoningen aan het water (waterwoningen) en 28 appartementen. De appartementen en de Perkwoningen worden gebouwd voor de huursector.

Lemmerweg-West is een centraal gelegen wijk dichtbij het centrum van Sneek. Er zijn in de wijk veel voorzieningen voor jong en oud. Zo zijn er diverse scholen, sportvelden en speelplaatsen in de buurt. Niet gek dus, dat er in deze wijk veel gezinnen wonen.

Voorzieningen in de omgeving

Sneek

Het Perk Sneek
Supermarkt Supermarkt
Hockeyclub
Tennisvereniging
Voetbalclub
Waterpoort
Supermarkt
Basisschool
Sportschool
Basisschool
Treinstation
Basisschool
Theater

Aan deze impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in!

Interesse in een koopwoning in Het Perk? Schrijf je dan in via deze website. Zo word je als eerste op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Inschrijven

Dit is een project van Frisoplan, onderdeel van Friso Bouwgroep.