12 waterwoningen

Wonen aan het water in Sneek

Altijd al graag aan het water willen wonen? Dan is dit je kans! Het water tussen de rondweg van Sneek en Het Perk, genaamd ‘De Slûpfeart’, vormt de verbinding tussen de Geau en de Woudvaart. Vanaf hier is het gehele Friese merengebied snel en gemakkelijk bereikbaar. Iedere woning beschikt over een eigen aanlegsteiger, dus leg je sloep maar aan!

Bekijk woningaanbod

Duurzaam en comfortabel

Volgens de laatste duurzaamheidseisen gebouwd

De waterwoningen zijn uitstekend geïsoleerd en worden volgens de laatste duurzaamheidseisen (BENG) gebouwd. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Ben je benieuwd naar de energiebesparing ten opzichte van je huidige woning? Vul dan de energiecalculator in en kom erachter hoeveel energie jij gaat besparen.

Energiecalculator

Prachtige lichtinval door de grote glaspuien

12 ritmisch geschakelde waterwoningen

Elke woning beschikt standaard over twee parkeerplaatsen en een eigen (fietsen)berging. De indeling is erg praktisch, vooral wegens de mooi hoog opgetrokken gevels! De woonkamer is bijna zeven meter breed met grote glaspuien wat zorgt voor prachtige lichtinval. Het aangrenzende vlonderterras ligt pal op het zuiden.

Bekijk waterwoningen

Lemmerweg-west

Op loopafstand van de Sneker binnenstad

Het Perk is gelegen in de wijk Lemmerweg-West. Er zijn in de wijk veel voorzieningen voor jong en oud. Zo zijn er diverse scholen, sportvelden en speelplaatsen in de buurt. Niet gek dus, dat er in deze wijk veel gezinnen wonen. Op loopafstand bevindt zich de gezellige binnenstad van Sneek. Hier vind je de gezellige terrassen, restaurants en een breed aanbod aan winkels en leuke boetiekjes.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in!

Interesse in een koopwoning in Het Perk? Schrijf je dan in via deze website. Zo word je als eerste op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Inschrijven

Dit is een ontwikkeling van Frisoplan, onderdeel van Friso Bouwgroep.

Aan de impressies op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.