24 waterwoningen | Het Perk | Sneek

Hier wonen? De verkoop is gestart!

Wonen aan het water in Sneek

Verkoop gestart!

De verkoop van de waterwoningen in Het Perk is gestart! Altijd al aan het water willen wonen? Dan is dit je kans!

De definitieve verkoopprijzen zijn bekend. Vanaf nu kun je de keuze van jouw favoriete bouwnummers definitief maken of, mocht je dit nog niet hebben gedaan, nu selecteren. Het is belangrijk dat je jouw persoonlijke account helemaal compleet maakt en dat alle vragenlijsten zijn ingevuld. Alles klaar? Dan wordt jouw inschrijving beoordeeld door de makelaar en wordt er contact met je opgenomen.

Bekijk woningen

Toe aan een nieuwe stap?

Schrijf je in!

Ben je toe aan een nieuwe stap in je wooncarrière? Schrijf je in, selecteer jouw voorkeuren en vul de vragenlijst "inschrijfformulier verkoop" in. Alles klaar? Dan wordt jouw inschrijving beoordeeld door de makelaar en wordt er contact met je opgenomen. Bekijk het woningaanbod voor de nog beschikbare woningen.

Inschrijven

Lemmerweg-west

Een eigen plek in Sneek

Op Het Perk in Sneek liggen plannen om in totaal 116 woningen en appartementen te realiseren. Het gaat om 64 rijwoningen (Perkwoningen) en 24 rijwoningen aan het water (waterwoningen) en 28 appartementen. De appartementen en de Perkwoningen worden gebouwd voor de huursector.

Lemmerweg-West is een centraal gelegen wijk dichtbij het centrum van Sneek. Er zijn in de wijk veel voorzieningen voor jong en oud. Zo zijn er diverse scholen, sportvelden en speelplaatsen in de buurt. Niet gek dus, dat er in deze wijk veel gezinnen wonen.

Aan deze impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van Frisoplan, onderdeel van Friso Bouwgroep.