Verkoop Het Perk Sneek

Planning en procedure

Geïnteresseerd in een waterwoning? Schrijf je in en selecteer jouw voorkeuren. Alles klaar? Dan wordt jouw inschrijving beoordeeld door de makelaar en wordt er contact met je opgenomen. En wees gerust: je zit na je inschrijving helemaal nergens aan vast.

BELANGRIJKE INFORMATIE
Er geldt een eis vanuit de gemeente dat de waterwoningen minimaal 3 jaar door de eigenaar bewoond dient te worden (de eerste 3 jaar is de woning dus niet bestemd vastgoed/verhuur). Deze eis wordt opgenomen in de Akte van Levering. Heb je vragen hierover? Dan kun je contact opnemen met Makelaardij Sneek.

Fase 1: Schrijf je in

Account aanmaken

Maak een account aan om je interesse in Het Perk kenbaar te maken. Klik op ‘Inschrijven’ en volg de stappen. Je ontvangt een e-mail waarmee je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op ‘Bevestigen’ en je persoonlijke account is een feit. Als je er mee akkoord gaat, word je vanaf nu als eerste op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom de verkoop van de woningen.

Inschrijven

Fase 2: Inschrijven voor gewenste bouwnummer(s)

De interesse fase

Heb je zoals omschreven in de vorige fase je account aangemaakt? Dan kun je daarin jouw favoriete bouwnummers selecteren en opslaan. We vragen je een voorlopige 'top 5' door te geven.

De interesse fase liep tot 20 februari 2023.

Fase 3: Pre-Sale

Pre-Sale

De definitieve verkoopprijzen zijn bekend! Vanaf nu kun je de keuze van jouw favoriete bouwnummers definitief maken of, mocht je dit nog niet hebben gedaan, nu selecteren. Het is belangrijk dat je jouw persoonlijke account helemaal compleet maakt en dat alle vragenlijsten zijn ingevuld. Alles klaar? Dan wordt jouw inschrijving beoordeeld door de makelaar en wordt er contact met je opgenomen.

De Pre-Sale fase liep tot 15 maart.

Fase 4: Verkoop

Verkoop Het Perk

Een woning toegewezen gekregen? Gefeliciteerd! Je kunt in deze fase de woning nog helemaal naar jouw smaak aanpassen. Een uitbouw, extra dakraam of de tegels uitkiezen voor de badkamer? Deze gesprekken vinden plaats met een woonadviseur van Frisoplan. Het tekenen van de koop-/ aannemingsovereenkomst vindt plaats bij de makelaar. Een feestelijk moment! Het verheugen op je nieuwe woning kan nu écht beginnen.

Geïnteresseerd in een waterwoning? Schrijf je in, selecteer jouw voorkeuren en vul de vragenlijst "inschrijfformulier verkoop" in. Alles klaar? Dan wordt jouw inschrijving beoordeeld door de makelaar en wordt er contact met je opgenomen.

Bekijk hier het woningaanbod

Fase 5: Start bouw najaar 2023

Voorbereiding start bouw

Nu de verkoop van start is worden de eerste voorbereidingen getroffen voor de uiteindelijke bouwwerkzaamheden. Naar verwachting wordt de bouw van de 24 woningen in het najaar van 2023 opgestart*. We hopen dan eind 2024 te eerste woningen te kunnen opleveren.

*Deze planning is mede afhankelijk van de 90% verkoop eis van Woningborg.

Dit is een project van Frisoplan, onderdeel van Friso Bouwgroep.